Kiemelt támogatóink

Knorr-Bremse

A piacvezető Knorr-Bremse Vasúti Jármű Rendszerek Hungária Kft. legjelentősebb központjaként Budapestről a világ több mint száz országába szállítjuk termékeinket: szuperexpresszeket, személy- és tehervonatokat, metrókat és villamosokat is fékezünk. A mi fékünket használja a CAF villamos és a japán Shinkansen nagysebességű vasút is.

Minden biztonságos megérkezés mögött szakembereink tudása és tapasztalata áll.
Találkozzunk a Gépészkari Napokon, ismerd meg projektjeinket, fejlesztési folyamatainkat és munkatársainkat!

 

Knorr-Bremse logo

Atlas Copco

Az Atlas Copcót 150 éve, 1873-ban Stockholmban alapították, és a vállalat kezdetben a svéd vasúti rendszer építéséhez szállított berendezéseket. Az egyedülálló svéd mentalitást képviselő cég forradalmasító megoldásaival az elmúlt másfél évszázadban a világipar jelentős fejlődéséhez járult hozzá, többek között az élelmiszertermeléstől kezdve a bányaiparon át az űrutazásig. Mintegy 49 000 munkatárssal dolgozunk, és több mint 180 országban vannak ügyfeleink. Úttörők vagyunk a technológia és a mérnöki tervezés terén, olyan szakértelemmel, amelyre világszerte minden iparág támaszkodhat. Piacvezető termékeinkkel, megoldásainkkal és szolgáltatásainkkal segítünk ügyfeleinknek, hogy zavartalanul működhessenek, optimalizálják termelékenységüket, csökkentsék költségeiket és CO2-kibocsátásukat, és hozzájárulunk a fenntarthatósági céljaik eléréséhez. Röviden, ipari ötleteink lehetővé teszik az ügyfelek folyamatos fejlődését és a társadalom előmozdítását. Így teremtünk szebb holnapot.

Támogatóink

Flowserve

A Flowserve munkatársainak kollektív energiája és ötletei több mint 230 éve megkülönböztet minket a piacon. A tiszta ivóvíz előállításától a városok energiatermeléséig, küldetésünk arra sarkall bennünket, hogy a világot mindenki számára jobbá tegyük. Ipari szivattyúk, szerelvények, szelepek, tömítések rendszereinek megtervezésével és előállításával foglalkozunk, továbbá menedzsment-szolgáltatásokat nyújtunk, elsősorban az olaj-, gáz és feldolgozóipar számára.
Magyarországon 2016-ban globális üzleti szolgáltató központot alakítottunk ki Debrecenben. 2018-ban Budapesten is megnyitottunk egy helyszínt, hogy támogassuk a világ minden tájáról érkező pénzügyi tevékenységeket. A Flowserve Hungary égisze alatt 2018-ban a magyar mérnöki tudásra alapozva Budapesten megnyitottuk Kutatás-Fejlesztési központunkat az innovatív termékmegoldások kutatásához és fejlesztéséhez.

Red Bull

Red Bull logo