Támogatóink

Wärtsilä

A Slip egyik kiemelt támogatója a Wärtsilä finn műszaki cég az energia és tengerészeti szektorban. Gyártanak áramforrásokat, energiatárolókat és még számos, tengerészetben nélkülözhetetlen technológiai komponenst. A Magyarországon Budaörsön található telephelyükön kívül szerte a világon megtalálhatók és nagyjából 18 000 embert foglalkoztatnak világszerte. Támogatásukat nagyon szépen köszönjük!

ENSI Épületgépészeti, Technológiai és Energetikai Kivitelező Kft

Következő támogatónk idén az ENSI Épületgépészeti, Technológiai és Energetikai Kivitelező Kft. A vállalat eredetileg egy norvég cég együttműködése révén alapult 1994-ben, azonban a norvégok három esztendővel később üzletpolitikát váltva kivonultak Magyarországról, így ezután az ENSI 100%-ban magyar kézbe került. Árbevételt tekintve Magyarország legnagyobb épületgépészeti kivitelezőjévé váltak a 2010-es évek végére. Célkitűzésük a 20.000 m2 feletti ipari és logisztikai létesítmények, irodaházak, és speciális épületek gépészeti kivitelezése. 2022-re több mint 700 fősre nőtt az alkalmazottaik száma. A karon hallgató épületgépészek jó eséllyel kereshetnek munkahelyet az ENSI-nél. A kari napunk támogatásáért pedig hatalmas köszönet nekik!

ZIEHL – ABEGG Motor és ventilátorgyártó Kft.

Szintén hozzájárult a Gépészkari napok minőségének emeléséhez a ZIEHL – ABEGG Motor és ventilátorgyártó Kft. támogatása. Ez a német, mai napig családi tulajdonban lévő cég 1910-ben alapult, Magyarországon pedig 1994-ben nyitották meg marcali telephelyüket. Elsősorban légtechnikai-hajtástechnikai berendezések, speciális elektromotorok, axiális-radiális ventilátorok és az ezekhez tartozó termékek gyártásával foglalkoznak. A cég továbbá öt kontinensen van jelen gyártóbázisokkal, illetve kereskedelmi képviseletekkel. Magyarországon mintegy 800 főnek biztosítanak megélhetést. A nagylelkű támogatásukat ezúton is köszönjük!

Procter & Gamble

Úgy gondoljuk, hogy a következő támogatónk, aki idén segített nekünk a rendezvényünk finanszírozásában, sokak számára ismerős lehet: a Procter & Gamble. Ez az amerikai gyökerekkel rendelkező multinacionális cég elsősorban hétköznapi fogyasztási cikkeket gyárt. A teljesség igénye nélkül tisztítószereket, testápolási és higiéniai termékeket is gyártanak. Pár ismert termékük: Old Spice, Head&Shoulders, Gillette, Pampers és még sok-sok további, boltok polcain található ismert márka. Magyarországon Csömörön és Gyöngyösön találhatók meg gyáraik, és sok magyar mérnököt alkalmaznak. Köszönjük a támogatást nekik is!