Támogatóink

Névadó Támogatónk:

Procter & Gamble Magyarország Kkt.

A Slip névadó támogatója PROCTER & GAMBLE, amely Budapest határában, Csömörön található Budapest gyár 1991 óta világszínvonalú technológiát képviselő automatizált gyártósorokkal üzemel. Jelenleg közel 900 főt foglalkoztatunk és a P&G legnagyobb női higiéniai termékeket előállító egységének minősülünk. Világszerte jól ismert Always® és Naturella® betétet, Discreet® tisztasági betétet és Tampax® tampont gyártunk, melyeket a magyarországi piacon kívül közel 40 piacra szállítunk.
A gyöngyösi Hyginett Kft. a második magyarországi P&G gyár a csömöri – több mint 30 éves sikeresen működő – gyár mellett. Jelenleg több mint 750 főt foglalkoztatunk és Oral-B® elektromos fogkeféket szerelünk össze, fröccsöntünk és csomagolunk valamint Braun® villanyborotvákat és női epilátorokat csomagolunk.
A P&G-nél a jövő vezetőit keressük és fejlesztjük. Dinamikus, rugalmas, gyorsan döntő, analitikus gondolkodású, jó kommunikációs és problémamegoldó készséggel, valamint csapatvezetői ambíciókkal rendelkező jelentkezőket keresünk, akik fejlődni és tanulni szeretnének egy multinacionális vállalati környezetben.
Szívesen kamatoztatnád technikai tudásodat mérnök gyakornokként?
Kihívásokkal teli, hosszútávú karrierlehetőséget keresel?
Ne habozz, ismerd meg a P&G világát és a Benned rejlő lehetőségeket!
Építs karriert a P&G-nél!

Kiemelt Támogatóink:

Knorr-Bremse Vasúti Jármű Rendszerek Hungária Kft

A piacvezető Knorr-Bremse vasúti ágazatának legjelentősebb központjaként Budapestről a világ több mint száz országába szállítjuk termékeinket: szuperexpresszeket, személy- és tehervonatokat, metrókat és villamosokat is fékezünk. Minden biztonságos megérkezés mögött szakembereink tudása és tapasztalata áll. Találkozzunk a Gépészkari Napokon, ismerd meg projektjeinket, fejlesztési folyamatainkat és munkatársainkat!

KraftWerkBau Kft.

Társaságunkat, a Kraftwerkbau Kft.-t, 2010-ben alapítottuk. A kezdetektől a legfontosabb szakterületünk a technológiai csőrendszerek és tartályok kivitelezése. Az ehhez szükséges szigorú minőségbiztosítási tanúsításokat maradéktalanul megszereztük. 2014-ben a tevékenységi körünk az igényeknek megfelelően tovább bővült, köztük épületgépészeti kivitelezéssel is. 2015-ben már nyolcvan fős szakembergárdával rendelkeztünk, a hazai piac mellett Nagy-Britanniában, Ausztriában és Németországban is teljesítünk megrendeléseket. Ennek köszönhetően 2015-ben megközelítettük az egymilliárdos éves nettó árbevételt is, amelyet az utóbbi években többszörösére növeltünk.

CLAAS Hungária Kft.

Magyarország legnagyobb mezőgazdasági gépgyártó vállalata, több mint 25 éve működik Törökszentmiklóson és az évek során a Csoport a vágóasztalok és a vágóasztal-szállító kocsik kompetenciaközpontjává vált, ahol naponta közel 900 kolléga dolgozik együtt a mindennapi sikerekért.

Amikor kiszakadunk a hétköznapokból céges horgászversenyen indulunk, együtt járunk „barangoló” túrákra, sporteseményeket szervezünk, kulturális rendezvényekre megyünk, egészségvédelmi programokon veszünk részt, de az év egyik fénypontja a céges családi nap és a karácsonyi ünnepség.

CLAAS, ahol a jövőt aratjuk!

SMR Automotive Mirror Technology Hungary Bt.

Az SMR Automotive Mirror Technology Hungary Bt. jogelődje 1995-ben jött létre Mosonszolnokon, majd 2009-ben vált a Samvardhana Motherson Group részévé. A nemzetközi cégcsoport 1975. évi alapítása óta folyamatosan terjeszkedik, így mára már 41 országban van jelen és a világ szinte összes létező autóipari vállalatával kapcsolatban áll. Ennek a növekedésnek eredményeképp és egységünk erősítése érdekében a Motherson cégcsoporthoz tartozó összes vállalat, így az SMR Hungary Bt. is egy új Motherson logó alatt egyesül. A Motherson Vision System, a cégcsoport visszapillantó tükröket gyártó divíziója világszinten 24%-os piaci részesedéssel rendelkezik a személygépkocsi visszapillantó tükrök szegmensében. A Mosonszolnokon működő gyár a kezdetektől fogva töretlenül fejlődik, fő tevékenységei közé tartozik a személygépkocsi visszapillantó tükrök műanyag alkatrészeinek fröccsöntése, festése, valamint a tükrök összeszerelése. 2007-ben a terméktervezés mellé autóipari tesztlaboratórium szerveződött, 2011-ben pedig Mosonmagyaróváron újabb gyárat nyitott az SMR. 2016-ban a Motherson cégcsoport egy túrkevei összeszerelő és fröcscsöntő üzem akvizíciója révén terjeszkedett tovább, így növelve az SMR Hungary gyártókapacitását. Ezekben a gyáregységekben a visszapillantó tükrök tervezése és gyártási folyamata zajlik. Magyarországi sikereinket és vezető piaci pozíciónkat elsősorban közel 2400 munkatársunknak köszönhetjük. Olyan tehetséges, képzett szakembereket foglalkoztatunk, akik egymást inspirálva és segítve törekednek a tökéletes munkavégzésre. Működésünket és tevékenységeinket világszerte minden gyárunkban ugyanazon egységes elvek vezérlik. A szakmaiságra és a megbízhatóságra alapvető értékként tekintünk, amelyet munkatársaink napi munkavégzésük során szem elött tartanak. Kollégáinktól elvárjuk, hogy feladataikat legjobb tudásuk szerint végezzék el és maximális mértékben járuljanak hozzá a csapatmunkához, a közös értékteremtéshez.

Atlas Copco

Az Atlas Copcót 150 éve, 1873-ban Stockholmban alapították, és a vállalat kezdetben a svéd vasúti rendszer építéséhez szállított berendezéseket. Az egyedülálló svéd mentalitást képviselő cég forradalmasító megoldásaival az elmúlt másfél évszázadban a világipar jelentős fejlődéséhez járult hozzá, többek között az élelmiszertermeléstől kezdve a bányaiparon át az űrutazásig. Mintegy 49 000 munkatárssal dolgozunk, és több mint 180 országban vannak ügyfeleink. Úttörők vagyunk a technológia és a mérnöki tervezés terén, olyan szakértelemmel, amelyre világszerte minden iparág támaszkodhat. Piacvezető termékeinkkel, megoldásainkkal és szolgáltatásainkkal segítünk ügyfeleinknek, hogy zavartalanul működhessenek, optimalizálják termelékenységüket, csökkentsék költségeiket és CO2-kibocsátásukat, és hozzájárulunk a fenntarthatósági céljaik eléréséhez. Röviden, ipari ötleteink lehetővé teszik az ügyfelek folyamatos fejlődését és a társadalom előmozdítását. Így teremtünk szebb holnapot.