Támogatóink

Szeretnénk megköszönni a támogatóinknak, hogy segítettek létrehozni az eseményünket, ami nélkülük nem sikerülhetett volna!
Minden támogatónk standját megtaláljatok a SLIP Szakmai napján 12:00-16:00 óra között a Goldmann György téren!

 

 

WHBC_logo_2017_CMYK (1).png megjelenítése

A kazincbarcikai székhelyű BorsodChem Zrt. Európa egyik vezető multinacionális vegyipari vállalata. Széles körben felhasznált, kiváló minőségű alapanyagokat biztosít számos iparág számára. Több mint 2700 fős munkavállalói létszámával Magyarország legjelentősebb munkáltatói közé tartozik. Két fő termékcsoportjukat a poliuretán alapanyagok, valamint a széles körben felhasznált vinilek alkotják. Az MDI és TDI alapanyagból előállított poliuretánok rendkívül sokoldalú anyagok, melyeket széles körben használnak fel az autó-, építő-, bútor-, ruha- és cipőiparban.

További részletek a cégről: http://www.borsodchem-group.com


 

Ezúton szeretnénk megköszönni CLH Hűtés- és Klímatechnikai Kft-nek a támogatást, valamint, hogy jelenlétükkel is emelték a 2018-as Gépészkari Napok Szakmai Napjának színvonalát!A cég tevékenysége a hűtés- és klímatechnikai szakma minden területére kiterjed, a komplex légtechnikai rendszerek tervezésétől kezdve, a klímaberendezések szállításáig, telepítéséig, karbantartásáig, valamint saját fejlesztésű épületfelügyeleti rendszereink telepítéséig.

További részletek a cégről: http://www.clh.hu/index.php


 

Képtalálat a következőre: „faulhaber”

A Faulhaber miniatűr és mikro motorok területén a technológiai élvonalba tartozik. Magas minőségű hajtásrendszereket fejlesztenek és gyártanak az orvostechnika, lég- és űrtechnika, optika és az automatizálás részére. A cég 2017-ben ismét elnyerte az Év Legjobb Munkahelye díjat az 50-250 fős vállalatok mezőnyében. A cégcsoport erősségét a magasan kvalifikált mérnökcsapat, a saját fejlesztési osztály, a jól szervezett folyamatok és a kiváló termékek adják.

További részletek a cégről: http://www.faulhaber.hu/


 

A Grundfos cégcsoport a világ 56 országában folytat üzleti tevékenységet. Magyarországi tevékenységünk középpontjában különböző alkalmazási területeken használt ipari és lakossági szivattyúk, elektromos motorok gyártása áll, de a nemzetközi termék- és technológiai kutatásban, fejlesztésben is jelentős létszámmal és nemzetközi felelősséggel vállalunk szerepet az R&D (Research and Development) és a TC (Technology Centre) mérnökei révén.Grundfos City néven létrejött vevői látogatói központunk a világ minden tájáról fogad a Grundfos és termékei iránt érdeklődő csoportokat. Gyártási volumenünk, nemzetközi szerepünk, valamint 2200 fős dolgozói létszámunk miatt a Grundfos Magyarország Gyártó Kft. a cégcsoport 2. legnagyobb és kiemelt jelentőségű gyártó cégévé vált az elmúlt években.

További részletek a cégről: https://hu.grundfos.com/


KEDPLASMA_hungary_plazma_kozpont_new.png megjelenítése

A KEDPLASMA a Kedrion Biopharma vérplazmagyűjtéssel foglalkozó üzletága. Az így nyert értékes anyagokból olyan plazmaalapú terápiás készítményeket állít elő, melyek ritka betegségeken, illetve rendellenességeken – hemofília, immunrendszer zavarai – képesek hatékonyan segíteni. A KEDPLASMA Plazma Központok által gyűjtött emberi vérplazma a gödöllői Human BioPlazma Kft.-hez kerül, az abból származó termékeket pedig elsősorban a magyarországi igények kielégítésére használják.

További információ a cégről: https://www.kedplasma.hu/


 

A Knorr-Bremse haszongépjárművek fékrendszereinek piacvezető szállítója. A budapesti R&D Központban és a kecskeméti Tesztközpontban kiváló mérnökök fejlesztik a járművezetői asszisztens (ADAS) rendszereket, elektronikus fékrendszereket, járműdinamikai szabályozókat és egyéb innovatív termékeket.2017-ben a világ legnagyobb vasúti fékrendszer fejlesztő és gyártó központjává váltunk. Minden termékünk egyedi megrendelés alapján készül, a legújabb technológiákkal dolgozunk nap mint nap a jövő járműrendszerein.

További információ a cégről: https://knorr-bremse.karrierportal.hu/allasok


Képtalálat a következőre: „te connectivity”

Az immár 50 éves piacvezető múltra visszatekintő TE Connectivity amerikai tulajdonú multinacionális nagyvállalat a világ számos pontján van jelen. A TE Connectivity esztergomi üzemében már több, mint 1800 alkalmazottal gyárt az autóipar számára alkatrészeket, melyek az autók működését, kényelmi, és biztonsági szolgáltatásait hívatottak biztosítani.

További információ a cégről: http://www.te.com/global-en/home.html