Csapatok

Idén a GSZK is indul a versenyen!

Idén először 12 csapat jelentkezett a SLIP-re, hogy megmérettessék tudásukat és elszántságukat egymással szemben. Ha esetleg nem ismered a csapatokat itt van egy kis ízelítő belőlük:

Becsiccsentő

A csiccsentő 2017-ben ikonná vált a karon a Born to be wild zene kíséretében. A csapatlétszám miatti kényszerből létrejövő csapat, aminek “gerincét” az öreg seniorok képezték és képzik azóta is, egyéb, szintén minőségi ember kíséretében, akik véresen komolyan veszik feladatukat.  Ezt a feladatot idén is komolyan fogják venni! De ígérni semmit nem tudnak!

Miapánk jelöltjük: MC

Berugostor

Csapatunk egészen az Urál hegység lábától vágtatott idáig, hogy megvívja végső harcát. Hódításunk célja, hogy a gépészkar bölcsőjében elfoglaljuk méltó helyünk a trónon. Ezt a történetet a hősök hóhérjai írják, mert a legendák felülírják a múltat. Az önzetlenség az erőszakot, a szárnyaló beszédek a néma tetteket. A történelem csupán a csatára emlékszik majd, a vért elfelejti. Egy csapat a történelmi ismerete, múltja és hagyományai nélkül olyan, mint egy fa gyökerek nélkül. Hajrá Berugó!

Miapánk jelöltjük: Bájer

CsavarGólyák

Sziasztok, mi vagyunk a CsavarGólyák! Mindnyájan gólyák vagyunk, akik most szabadultak az utcai munkából. Vérünkben izzik az igazi munkás virtus, azaz nem szeretünk dolgozni, de annál jobban inni. Útépítő munkásként megépítjük utunkat az alkoholizmus felé!

Miapánk jelöltjük: Atesz

Csillíderz

Komoly akrobatikus elemekkel készül a Csillíderz pompom csapat, a GPK legszexibb szurkológárdája – nem titok, hogy maguknak szurkolnak. A csapat önzetlen odaadásának köszönhetően a rózsaszínből és a csillámporból idén sem lesz hiány.

Miapánk jelöltjük: Zalán

Fáerbé

A Fáerbé tagjai mind rutinos slipezők… vagy mégsem? A KRB fáradt tagjai megannyi szervezés, csikkszedés és padpakolás után letették a recsit, fogasra akasztották a szervezői pólót, és most úgy döntöttek, átállnak a másik oldalra, csapattagok lesznek. A Fáradtak fontosnak tartják, hogy a tisztaságot most is megőrizzék a rendezvény területén, ezért a Teleshop hangulatát felidézve a háztartási gépek világát elevenítik meg a SLIP-en. Aki már részt vett valaha gólyatábor szervezésében, tudja jól, hogy a csapat több éve fáradhatatlanul dolgozik a koncepción, a kivitelezés pedig ehhez mérten botrányos lesz.  Több szót kár is lenne pazarolni, ahogy azt már megénekelték, ennyi az egész…

Miapánk jelöltjük: Nándi

GengSZtereK

Mind tudjuk, milyen nehéz idők jártak az elmúlt években: bezártság, alkoholtilalom, bulimegvonás… Mindenki megszenvedte ezeket az ínséges időket, azonban a káosz közepette egyetemisták egy kirekesztett csoportja a Kereszt(mi)apánk vezetésével rendet tett a 11. kerület utcáin a maffia eszközeivel. Megmentették a bezárt lelkeket a kegyetlen zh-írások rabságától, és főhadiszállásuk titkos alkoholkészleteivel a szárazságtól. Így léptek színre a GengSZtereK, a GSZK csapata.

Miapánk jelöltjük: Dávid

GóJavító

Sajnálattal közöljük, hogy csapatunk minden tagja letöltendő börtönbüntetését élvezi. Ettől függetlenül célunk, hogy az elvesztegetett száraz éveket ((és a bukott gépelemek vizsgákat)) magunk mögött hagyjuk, és kiszabadulhassunk a GóJavító Intézetből. Reméljük sikerrel járunk még a nagy nap előtt, és összefuthatunk a SLIP-en!

Miapánk jelöltjük: Számi

Harmadnaprajafalva

A Harmadnaposok 2 élő és 2 online SLIP után nyugodtan éldegéltek a Kármánban, azonban TörpApa rádöbbent álmában, hogy idei 11. hetük nem csak játék és mese, ugyanis eljött a Harmadik élő SLIP veszedelme. TörpApánk körbejárva Harmadnaprajafalvát azt veszi észre, legtöbb törpje már rég beért a Révbe, azonban ez falucskánkat el nem tántorítja, legjobb ivóinkat TörpErős bátorítja. Lelkes ifjoncokból sincsen hiány, Törpilla kegyeiért legtöbbjük szétinni bárkivel kiáll. Célunk Harmadnaprajafalvát kigyógyítani a józanságból, megszabadítani a csúf kannát a tartalmától.

Miapánk jelöltjük: Bence

KÁTÉRÍTŐK

8 év után visszatért a Káté is a Slipre! Szerkesztőségünk a KTSZK-val és jó pár baráttal kiegészülve méretteti meg magát a Gépészkar ünnepén. Célunk az egész héten át tartó önfeledt szórakozás. Reméljük, hogy az előttünk álló négy nap alatt sikerül a helyes útra térítenünk a pogány józanságot valló kollégákat, beavatva őket a Fröccs, az Okosvodka és az Miaf*szom szentségébe.

Miapánk jelöltjük: Wili

KeveRT.

A Goldmann György téri KeveRT. Egyetem gépészeti és építészeti közössége a nemzeti felsőoktatásról szóló 2011. évi CCIV. törvény, Hallgatói és Doktorandusz Önkormányzatának Hallgatói és Doktorandusz Alapszabálya valamint az Egyetem Szervezeti, Létfenntartási és Intézkedési Parancsa (továbbiakban: SLIP) 13. § (10) alapján megalkotta a Gépítész Kart! A Kar felszólítja polgárait, hogy haladéktalanul tegyenek eleget a belső kapcsolattartási szabályozóban foglaltaknak, miszerint a közös munka prioritás, kiemelt kötelezettségük mind a belső, mind a külső kapcsolatok építése és folyamatos fejlesztése.

Mianyánk jelöltjük: CD

LOld’s of the Drinks

Sokaknak ismerős lehet az Old’s Club neve, valószínűleg a legjobb éjszakáikból. Viszont évente van egy olyan hét, amikor nem a vendégek isszák a legtöbbet, a leggyorsabban! Az Old’s Club ebben az évben ugyanazzal a céllal jött, mint minden évben: Hogy jól érezzük magunkat, és ezt a Slip többi csapatával tegyük! Lehet, ebben egy rég nem látott címvédés is előjön, de hát mindenki tudja a legősibb gépész mondást: Győzzön a leggyorsabb ivó!

Miapánk jelöltjük: Mike

Mexikanna

A Mexikanna tagjai egyenesen Mexikóból érkeztek, át a tüskés kaktuszokkal borított, tűzforró Goldmann-sivatagon, hogy képviselhessék a Lánycsapatot. Ereikben tequila csorog, zsebükben chilis bab tocsog, lángoló tekintetüket sombrerojuk árnyékolja, szomjukat pedig csak mexikannaeks olthatja. Útjuk végeztével garantált, hogy besambáznak mindenki szívébe.

Mianyánk jelöltjük: Betti