Csapatok

Idén 12 csapat jelentkezett a SLIP-re, hogy megmérettessék tudásukat és elszántságukat egymással szemben. Ha esetleg nem ismered a csapatokat itt van egy kis ízelítő belőlük:

RepCsillám

A RepCsillám légitársaság az égből alá ereszkedve jelenik meg idén a Gépészaki Napokon. Társaságunk tagjai között megtalálhatóak a kapitány mellett a légiutaskísérők, illetve a reptéri irányítók is, hogy a teljes utazást élménnyé varázsoljuk mindenki számára. A légi és a földi személyzet önzetlen odaadásának köszönhetően a rózsaszínből és a csillámporból a földön és az égen sem lesz hiány.

Kellemes utazást kívánunk a SLIP alatt!

Miapánk jelöltjük: Joci

BerugOsztag

VIIIIGYÁZZ!
Csapatunk a legelitebb etil alakulat, amibe csak is a legmájasabbak kerülhetnek be hosszas kiképzés után. A modern harcivászat minden nemében jeleskedünk, legyen az a marokivászati 200 ml, a félautomata gépivói 500-as, vagy a nehézekselési 5000-es kaliber, nekünk nem jelent gondot. A bajtársainkért mindent megteszünk, ugyanúgy, mint a küldetés teljesítéséért. Ez a speciális egység: a BerugOsztag.

Hajrá Berugó!

Miapánk jelöltjük: Bubu

DARU

A saját bőrünkön kellett, hogy jól az eszünkbe véssük: a munkavédelem nem csak játék és mese!
Különösen igaz ez akkor, hogyha egy építkezési területen járunk, hiszen itt minden veszélyforrássá válhat (arra már ne is fecséreljük a szót, mi van akkor, hogyha épp egy DARU is a helyszínen tartózkodik…).
Csapatunk összes tagja a halálból tért vissza a SLIP miatt, elpatkolásaink pedig, egytől egyig válogatott brutalitások mellett estek meg. Azonban egy percig se aggódjatok, mindezen tapasztalásokat örömmel megosztjuk Veletek!
Ami pedig a legfontosabb, mérlegre tettük oszladozó szíveinket, hogy Anubisz mércéje helyett, ezúttal a legnagyobbak között mérettethessünk meg, az örök dicsőségért!

Miapánk jelöltjük: Mikael

Romócok

Elege van a Mutyi bohóc kategóriájú bohócokból kik minden gyerekzsúrt elrontanak? Szeretné a party hangulatát felnőttként egy teljesen más irányba terelni? Kitörne a komfortzónájából és szomorú szamurájként viselkedne az éjszakában? Ha bármely kérdésre igen a válasz, akkor a megoldás csak a Romócok lehet. Egykoron nagyreményű porondmesterekként indultak, de aztán a 11.heti csúszások és az Egyetem nagy porondjain történő bukások után más lett a céljuk. Rájöttek, hogy a megoldás nem a tökéletességben, hanem a tökéletlenségben van. Céljuk elhitetni mindenkivel, hogy mindenhol jó, de a legjobb Romon. Remélik, hogy sikerre vezetik a csapatukat és a végén mindenki a Romócok csodás produktumára fog emlékezni a cirkuszból, és a főRomóc lesz az új porondmester.

Miapánk jelöltjük: Ákos

Római BORudalom

Az egyetemi élet nem könnyű…. , de nem volt az ókorban sem. A Római BORudalom tagjait a laborokon megsarcolták, a ZHkon meglincselték, a vizsgaidőszak alatt földjeiket sóval hintették. Ők mégsem csüggednek, hiszen a 11. héten elérkezik Bacchus ünnepe, amikor a férfiak és nők az utcákon a legszemérmetlenebb módon mulatozhatnak. A Bacchanália alatt nem számít honnan jössz, lehetsz plebeius, lehetsz patricius, vagy akár maga Caesar, csak az számít, hogyan tudsz szétinni, és hogy mennyivel áldozol a szőlő és a bor istenének. Mi idén is áldozunk, és -bár a csavarokat hátrahagyva- megyünk dicsőséget szerezni Rómának.

Miapánk jelöltjük: Tomi

Hosszú Káténka

Az Olimpiát megnyerve diadalittasan vágtunk bele új spotágakba. A vizet megunva más folyadék után kezdett érdeklődni a csapat, s a jövő olimpiai számát a szétivásban látta meg. Igaz, a megmérettetésre még várni kell, azonban a négynapos edzőtábor hamarosan indul…

Mianyánk jelöltjük: Melka

Rock ’n ROld’s

Sziasztok Gépészkar! Látom megint hatalmas a tömeg! Köszi, hogy mind itt vagytok! Készen álltok életetek legjobb és legbrutálisabb 4 napos koncertjére? Elhoztuk nektek a kollégium legjobb gitárosait, az egyetem legkirályabb dobosait! A csapatunk nagy titka az eszméletlen zenéléshez nem más, mint a frekk, ami már évek óta olajozza az Old’s Club neves gépezetét. Ha a tisztelt nézőközönség csak fele annyira jól fogja érezni magát, mint a mi csapatunk akkor nagyon fergeteges hét elé nézünk! Egészségetekre és szóljon a Rock ’n ROld’s

Miapánk jelöltjük: Bandzsi

Kevert Bambee

A Kevert csapat idén egy klasszikus mesét felidézve indul a híres nevezetes Miapánk címért. Mindenki ismeri a Bambit, viszont célunk, hogy megismertessük az emberekkel a Bambee nevezetű csodálatos modernkori rajzfilmet. Csak annyit szeretnénk előljáróban, hogy mindenkinek szép, gyönyörű, sőt csodálatos csúszást kívánunk.

Utóirat: Nézd Bambee ez egy Madár! MADÁÁÁÁÁÁÁÁÁR.

Miapánk jelöltjük: Norbi

HarmadNaGec

Nehéz nap virradt a harmadik emelet lakóira. A SLIP-re nevezéshez megengedett értéket jóval meghaladta a GTK-s lányok létszáma, így a csapatot diszkvalifikálták és számkivetettek lettek a gépészkarról, amíg nem vezekelnek tetteikért. Meg kell hát találniuk a megélhetés és a boldogulás útját az eddig biztonságot adó GPK vigyázó és gondoskodó karjain kívül. A sikeres mérnöki pálya reménye szertefoszlott, de a Harmadnap csapata, mint akit az örvénylő víz sodor, a szalmaszálba is belekapaszkodik: utolsó reménységükként a rektori méltányossági kérelemhez folyamodtak. Egyetlen lehetőséget kaptak a visszatérésre és meg kell fizetniük az árát. Végig kell járniuk a pokol bugyrait: el kell végezniük a GTK kötelező szakmai gyakorlatát. A közgázt, bölcsészetet és egyéb büfészakot végzetteket legszélesebb körben foglalkoztató iparághoz fordultak: a McDagad’s gyorsétterem-lánchoz. Nincs több Old’s utáni gondtalan alvás, a műszak 6-kor kezdődik. Nincs több finom KÖRET-es étel. Telehányt hamburgerek vannak. HappyMeal, sültkrumpli, NaGecc, McBorul’s.

Miapánk jelöltjük: Ármin

GáDzsintonik

lashoj tyo dyes!

a gádzsintoniK társulat tagjai hOsszú utat tettek meg, hogy ellátogasson az idei gépéSZkari napokra. társulatunk muzsikusai, táncosLányai, jósnőiI és egyéb tehetségei érkeznek, hogy mulattassák a népet. amikor a muzsIkusok és jósnők összeállnak, valami varázslatosat hoznak létre. mindeniDők legszínesebb társulata ezt a csodát fogja elhozni idÉn. ékszeReink Csillogása annyira elkápráztatja majd a nézőket, hogy a napra tudnak nézni, de ránk nem.

hajrá gádzsintonik!

Mianyánk jelöltjük: Sasa

Gall-áSZoK

Időszámításunk kezdete után 2023-ban járunk. A gyanútlan hallgatók vérére szomjazó oktatók és doktoranduszok megszállták az egész Gépészkart. Illetve nem az egészet! Egy kicsi, megtörhetetlen Gall-áSZoK által lakta szakkollégium még mindig ellenáll a hódítóknak. Eszük ágában sincs megkönnyíteni a MOGI, GT3, ATT és MM tanszéken állomásozó legionáriusok életét. A Gall-áSZoK a törzsek viadalán – ókori nevén a Slip-en – akarják megmutatni a hódítoknak és a Gépészkar elnyomott törzseinek, hogy milyen fából faragták őket.

Mianyánk jelöltjük: Zsófi

Becsiccsentő

A csiccsentő 2017-ben ikonná vált a karon a Born to be wild zene kíséretében. A csapatlétszám miatti kényszerből létrejövő csapat, aminek “gerincét” az öreg seniorok képezték és képzik azóta is, egyéb, szintén minőségi ember kíséretében, akik véresen komolyan veszik feladatukat. Amit eddig is vállaltak, azt idén is teljesíteni fogják! De annál semmiképpen se többet!

Miapánik jelöltjük: Kiss-Mihály Szilva Levente