Csapatok

Idén nyolc csapat jelentkezett a SLIP-re, hogy megméretésék tudásukat és elszántságukat egymással szemben. Ha esetleg nem ismered a csapatokat itt van egy kis ízelítő belőlük.

 

Becsiccsentő

Tavaly ez a csapat vadnak született motorosokból állt és kiugró sikert aratott. Ennek örömére a rutinos SLIP-harcosokat felvonultató Becsiccsentő idén is versenybe száll, no nem az első helyért…

Miapánk jelöltjük: Márió!

 

 

BerugArrgh

A négyszeres címvédő csapat idén hajóra száll és rumot ragad, hogy végig fosszák a SLIP-et és ismét megkíséreljék megvédeni címüket. Köszöntsétek a BerugArrgh csapatát az indulók között!

Miapánk jelöltjük: Szöszi!

 

 

Budgetbá$tya

Budgetbá$tya lakóinak messze földön ismert és szeretett „piros arany” készlete megsemmisült. Falujuk bölcs vezetőjét követve elindultak hát, hogy felfedezzék a méltán híres Goldmann téri lelőhelyek felhozatalát. Fogadjátok nagy szeretettel ismét a Budgetbá$tya csapatát akik idén is megmérettetik magukat a SLIP-en.

Miapánk jelöltjük: Ákos!

 

 

Csillámuráj 

A tavalyi sikeres SLIP után a Számtech Szakosztály, a Fotókör és a Kármán Stúdió közös Csillám csapatának tagjai ezúttal egészen a távol-keleti Japánból érkeznek hozzánk. Köszöntsétek sok szeretettel a Csillámuráj csapatot!

Miapánk jelöltjük: Göli!

 

 

Gólyaállók

A tavalyi évhez hasonlóan idén is minden bátorságukat összeszedve a gépészkar legifjabb tagjai is csapatot toboroztak, hogy megmérettessék magukat a SLIP-en. Ahogyan a Bosszúállók is megvédik a Földet, úgy ők megvédik a gólyák becsületét. Köszöntsétek nagy szeretettel az indulók között a Gólyaállók csapatát.

Miapánk jelöltjük: Balázs!

 

 

KeverTEK

Ez a csapat az Egyetem legbátrabb polgárait fogja össze, akik korábban nem látott erőket mozgósítva igyekeznek rendet teremteni a bűn barlangjában, a Goldmann téren. Köszöntsétek az induló csapatok között az idén debütáló KeverTEK csapatát.

Miapánk jelöltjük: Kántor!

 

 

Mosogetto

Ha eltévednél egy ZH írás után, a BME gettó negyedében könnyen összefuthatsz a gépész lányokkal. Köszöntjük immáron zsinórban 10. alkalommal a SLIP versenyzőinek sorában a lánycsapatot vagyis a Mosogetto-t!

Mianyánk jelöltjük: Fanni!

 

 

2018Old’s

Ezen csapat tagjai a márciusi télben is az edzőteremben töltik minden szabadidejüket, hogy április végén a izomtól duzzadó testeiken legeltethesse tekintetét a SLIP közönsége. Idén a miapánki címért ismét versenybe száll a 2018Old’s csapata. Köszöntsétek őket!

Miapánk jelöltjük: Góliát!