Csapatok

???

?

Csillám McQueen

Én a sebesség…
Begurul a Csillám Mcqueen és ismét bejelentkezik a Szelepkanna megnyerésére! Tavaly óta földet értünk és belevetettük magunkat a lázas előkészületekbe. Az összes lyukas gumit lecseréltük, kannáinkat feltöltöttük biodízellel és a papucsainkat is sport módba állítottuk. Ám nem felejtettük el a régi jó szokásainkat, idén is fergeteges hangulat és rengeteg csillámpor lesz!
Üzenjük a mezőnynek, hogy kössék fel a szoknyáikat ha versenybe akarnak szállni a Csillám McQuennel!
Ka-chow!

Gólyalkeszek

Az atomháború kezdete óta sugárbetegség sújtotta a lakosságot. De a Gólyalkeszeket a másnap sokkal inkább megviselte… Ki hitte volna, hogy az alkohol ilyen hatékony védelem az atomvillanás ellen? Bátor tudós csapatunk önmagán kísérletezve készül a 11. héten bekövetkező armageddonra, ahol az iszonyatos sugárdózisok csak a leggyorsabb sörváltókkal élhetők túl.
Egy dolog biztos, az ítélet napján is kannával a kézben állunk a kihívások elébe!
Hajrá Gólyalkeszek!

GombáSZoK

A GombáSZoK csapata felkutatta a betondzsungelek mélyének legbolondabb gombáit. De nem akarja magának megtartani az összes jó élményt, ezért beköszön a SLIPre is, hogy a Mario brotherst megszégyenítő bulit csapasson a Gépészkar legjavával. A különleges főzeteken és bolondgombákon túl a GombáSZoK elhozzák nektek az év legjobb tripjét.

G-pont

Üdvözlehelletünk Kollégák!

Készüljetek fel, hogy tanúi legyetek a G-Pont néven ismert könyörtelen erőnek, amelyet a G épület mélyéről kovácsoltak, ahol hegesztők, gyártósok és kovácsok egyesülnek egyetlen (a)cél és zászló alatt.

A SLIP kaotikus arénájában, ahol a játékokat a mechanikus leleményesség szelleme és az italok szemérmetlen ünneplése táplálja, a G-Pont olyan merész, mint amilyen hajthatalan küldetéssel lép fel.

Mink vagyunk a fémtolvajok és -gyűjtögetők, akiket az infláció és a hiány könyörtelen valósága hajt. Egy olyan világban, ahol a nyersanyagokat úgy áhítják, mint az aranyat, mi egy kevésbé nemes, de tagadhatatlanul hatékony utat választottunk. Célunk? Nem kevesebb, mint a világ ingó fémének könyörtelen megszerzése, amit az önelégült őrzők orra elől ragadunk el.

Minden egyes kalapácscsapással az üllőn és minden egyes precíz hegesztéssel előre törünk, és nemcsak az ambíció, hanem a bajtársiasság tüzes szelleme is táplál bennünket. Nincs akadály, ami elriasztana minket, nincs kihívás, ami útjába állna, mert mi vagyunk a G-Pont, és elszántságunk nem ismer határokat.

Tehát, figyeljetek erre a figyelmeztetésre, kihívók: csakis a saját felelősségetekre becsüljetek le minket, mert mi egy olyan erő vagyunk, amellyel számolni kell, egy acélból és stratégiából álló örvény, amely semmitől sem riad vissza, hogy győzelmet arasson.

Készüljetek fel, mert a G-Pont kora beköszöntött, és a világ soha többé nem lesz ugyanolyan, mint volt.

TR;DR -A jó mérnök lust…alkoholista

Káté kalauz Harmadnaposoknak

Messze kinn a Duna Nyugati Partjának soha fel nem térképezett, isten háta mögötti zugában található egy sehol sem jegyzett sárga Egyetem. Durván Kilencvenmillió hangyalépésre tõle áll egy tökéletesen jelentéktelen, fehér kollégiumocska, melynek mérnököktől eredõ civilizációja oly döbbenetesen primitív, hogy a matek gyakorlatra járást még mindig pompás dolognak tartja.
Ez a kollégium a következõ problémával küzd: az ott élõ kollégák többsége ideje nagy részében boldogtalan. Számos megoldást javasoltak a probléma gyógyítására, ezek azonban többnyire zöld és piros hasú gépelemek házi feladatok mozgásához kapcsolódtak, ami meglepõ, hiszen végül is nem a színes házik voltak boldogtalanok.
A “Káté kalauz Harmadnaposoknak” című, hallatlanul figyelemreméltó és elképesztõen sikeres újság, erre a problémára sorolja fel a legkülönfélébb tevékenységeket, melyek, bár nem nyújtanak végleges kibújást a féléved alól, mindent megtesznek, hogy a legabszurdabb módon (ne) emlékezz rá! Vedd el te is a saját példányodat a legközelebbi alibi GTK-s tárgy előadására menetele közben, s tud meg te is: mivel keverd a lényegre törően egyszerű búza vodkát, hogyan tekerj egy teljesen átlagos, a rózsakert spanglijaiból készült cigit, valamint az utat arra az eseményre, melynek híresztelésére eme felírás készült!
Szóval tarts velünk, hozd a törölköződ és soha ne felejtsd: NE EKS PÁLINKA!

Keveritusz Rend

A Kevert csapat idén Keveritusz Rendként indul útnak a 4 napos purgálásnak. Célunk, hogy mentesítsünk mindenkit a kevertlenségtől és hogy választ kapjunk az élet nagy kérdésére. Mi az a Kevert? Hát hadd érkezzenek meg a Keveritusz Rend hírnökei, vigyék hírét a válasznak! Végezetül pedig, Nővérek, Testvérek! Ne feledjük Trevek intelmeit: Ki ha kell, ha nem, felkel s elesik. Ne legyünk Ők, kik fel sem kel, s most csak essünk, csússzunk el!
A SLIP legyen mindnyájunkkal!

KSzHK

„KSzHK = Kármán Szieszta- és Hessz Kör
Mint ahogy a csapatunk neve is sugallja 2 alapelvünk van: az étkezések utáni sziesztázás és az egész napos hesszelés. Tagjaink olyan mesteri szintre emelték a semmittevés művészetét, hogy elérkezett az ideje ezt megmutatni a világnak. Éppen ezért a SLIP-re nagy tervekkel érkezünk. Lesz itt strandolás, gigamuxolás és rengeteg más meglepetés. Célunk, hogy alapelveinkkel forradalmasítsuk a produktivitás fogalmát. Peace!”
Miapánk jelölt: George

LeDűne

Hatalmas háborúk dúltak a nagy házak között. A harkonenek alkohol tilalmat vezettek be. A temérdek kannával bíró Bortreides ház elesett, de a herceg megmenekült és most az Arakis szomjas homoktengerein járkál.
Az őslakos fremenek több száz éves elnyomásban és alkohol hiányban élnek. Vajon igazak a próféciák? Sokan reményvesztettek de maradtak akik hisznek és várják a messiást, aki elvezeti őket a sörrel borral folyó SLIP földjére. Ahol nem maradhat szomjas az ember, és a váltók és kannaeksek után kicsit Le Dűne, hogy aztán újra ott folytassa az ivást, ahol abbahagyta.

MaMartini

Már egy hete csak kisfiúkra
gondolok mindig, meg-megállva.
Szétivó pohárral ment a zsebében,
ment a slipre ment serényen .

Mi részeg pumák vagyunk,
ordítunk, kolifoglalózunk.
Hagyják a mentes piát másra.
Kanna csak ránk vár nem hiába.

Fiúcskák mentek néztek miránk,
mi cukorkával hívtuk de nem néztek reánk
s slipen fényesen, suhogva,
követtek és részegedtek a magosba.

Nem innék többet, de most már késő,
most látom, milyen részegek ők-
tele kanna lebben az égen,
bort old az ég vizében.

2024. márc.

National Berugraphic

Az állatok etetése szigorúan tilos! Itatása viszont…Idén a nagy múlttal rendelkező Berugó csapata előmászik az erdő sötétjéből, a tengerek mélyéről, a végtelen szavannák buckái közül, hogy a betondzsungelt is meghódítva felnevelje az állatvilág új vezérét és meg se álljon a 2024-es SLIP színpadáig! Különleges állatfajokból és szokatlan viselkedési formákból nem lesz hiány a National Berugraphic rendhagyó műsorszámában!
Hajrá Berugó!!!

NeOld’s

Évezredek telhettek el már a háború óta, mikor a diákokat leigázták…bár emlékeink mindig is ködösek voltak. Az “Egyetem” minden amit a mai kollégák ismernek, de mi megmutatjuk az igaz utat, ami a józanság mátrixán kívül létezik. Mi vagyunk az ellenállás, mi vagyunk a részegség a józanság tudatlan sivatagában, a fegyvereink a bor és a szóda amivel visszavezetünk titeket valóságba és szembeszállunk az unalmas gyakorlatokkal! Válaszd az igazságot és harcolj a katalógusok ellen, légy te is foson és csatlakozz!