Fellépők

BAD HABIT

A fellépők sorában szerepel a BAD HABIT is, akiknek a frontemberével összefuthattok a Campuson, ha épp szerencsétek van!

A debreceni fúziós hibrid punkot nyomó banda már alig várja, hogy Veletek bulizhasson a SLIP-en!

Addig is ha felkeltették az érdeklődésedet hallgass bele pár számukba és hangolódj:

Dj BB

A fellépő, akire kevesen számítottak, de végül elfogadta a meghívást. Gépészkari rendezvényt nem lehet zene nélkül megtartani. Legyen az Gólyatábor, Gólyahajó, Gólyabál, de még az egyetemes Jeges Esten is Ő biztosította a zenét!

Az Old’s is elképzelhetetlen lenne nélküle, de egyéb kollégiumi szórakozóhelyen is megtalálhatjuk. Kétlem, hogy sok embernek kéne bemutatni.

Gyertek inkább és bulizzunk, majd az üdvrivalgásból úgyis hallja mindenki a nevét, ami nem más, mint DJ BB.

Dzsozi

Az SLIP újonc fellépője, akivel az órákon és a közösségen kívül, még nem sok helyen találkozhattatok. Vele fog elkezdődni az eredményhirdetés utáni buli, ahol az érzelmektől átitatott embereknek kell majd biztosítani a zenét.

A BME Kármán Stúdió egyik tagja, Dzsozi fogja megindítani a bulit péntek este.

Ne hagyjátok ki!

Jordeen

Egy visszatérő vendéget köszönthetünk, a nyíregyházi születésű, méltán híres gépészkari DJ személyében. Mint ahogy mindig, most is a legjobb zenéivel készül, az elképesztő hangulat elmaradhatatlan, felrobban majd a nagysátor.

Fogadjátok szeretettel DJ Jordeen-t!

JumoDaddy

Reméljük izgalmakból sosem elég, ugyanis becsatlakozik a fellépők sorába az elektronikus zene egyik magyar éllovasa, JummoDaddy. Kari napunk visszatérő vendége, aki közkedvelt bandákkal, mint például az Irie Maffia együttessel dolgozik együtt és eszméletlen bulikat képes letolni. 

Addig is, hallgassatok bele néhány számába kedvetekre:

Katapult Dj

Ha Harry Potter fanok vagytok, ha nem, akkor is biztosan ismeritek Dumbledore híres mondatát, ami úgy szól, “ezt az egészet meg kell inni”. Mi azt javasolnánk, hogy fogadjátok meg a tanácsát, és gyertek bulizzatok egyet Katapult Dj-vel és Velünk! 

Pörgős zenékből és fergeteges hangulatból nem lesz hiány, nem érdemes kimaradni a buliból.

Kozmix

Ha bennetek is él egy Kisvilág, akkor ne várjatok Holnapután-ig, hanem már ma vegyétek meg a jegyeteket.

Hol vagy, merre jársz? Álom vagy, vagy valóság? Gyakran felmerülnek ezek a kérdések egy SLIP után a csapatok között. Nem lesz ott Dédapánk, hogy meséljen sok csodát, de egész nap ihatunk te és én, és senki más.

Na jó, azért kettőnkön kívül lesznek még sokan, de egy biztos a Kozmix zenekar jelen lesz, hogy kiváló hangulatot biztosítson nektek!

Krúbi

Ezt a koncertet akkor sem hagynánk ki, ha Nehézlábérzésünk lenne. Nálunk Budán is PestiEst fog szólni, úgyhogy Dobd Fel Magad a szemeszter vége felé, és gyere bulizni az Infoparkhoz!

Rímcsapok kinyílnak, nadrágok nedvesednek, mert az előadó sármjától nem sok lány marad szárazon!

Egy rapper jő, isteni fő, úgy van, 2019 után visszatér a nagysátorba a Hős Krúbi!

Maxwell Red

Fellép egy olyan banda, akivel a korábbi években már többször is találkozhattatok. Ha unod már a lassabb számokat, és inkább beállnál pogózni, akkor mindenképp ajánljuk Őket. 

A Rock & Roll kedvelőinek kötelező, de ha esetleg nem ismernétek őket, akkor is gyertek el, mert nem véletlen térnek vissza évről évre pörgős hangulatot biztosítani. Szerda este a Maxwell Red ismét képviselteti magát a nagysátor színpadán, senki ne hagyja ki!

Palo

Egy újabb indok, amiért idén ott a helyetek a SLIP-en!

DJ Palo, a vegyészek rezidens DJ-je érkezik a 11.hétre, és fékezhetetlenül pörgeti majd a bulit. Garantáltan jó hangulatot varázsol majd, nem lesz hiány pörgős zenéiből és hatalmas mixeiből. A BPM az egekbe szökik és húzza magával az este hangulatát!

Gyertek és bulizzunk együtt!

UFO

A tapasztalt SLIP résztvevők nem fognak meglepődni, mert ennek a bandának a koncertje már-már hagyomány a 11. héten.

Felcsendül majd a Szerelemdoktor és kelleni fog a Napolaj, mert elhoznak nekünk egy igazi Karibi Party-t.

Fogadjátok sok szeretettel az UFO-t!